Bir kadın cinayeti daha! Tartıştığı eşini 'yanlışlıkla' vurduğunu söyledi

 İstanbul'da bir kadın, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü. Eşini vurduktan sonra kendini ihbar eden şüpheli, gözaltına alındı. Gözaltına alınan koca ise eşini yanlışlıkla vurduğunu iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 14:11

Alınan bilgiye göre, İstanbul'un Esenler ilçesine bağlı Nene Hatun Mahallesi 161. Sokak'taki bir binada saat 09.00 sıralarında A.M ve Güler M. çifti, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma üzerine A.M. (48), eşi Güler M'yi (49) ruhsatsız tabancayla vurdu. Saldırgan eş 112'yi arayıp eşini yanlışlıkla vurduğunu söyleyerek kendini ihbar etti. Bölgeye intikal eden ekiplerin incelemesi üzerine Güler M.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. 

Şüpheli eş, olayda kullandığı ortaya çıkan silahla birlikte gözaltına alındı.

Polisin olay yeri incelemesinin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayı duyarak sinir krizi geçiren çocukları ise komşuları sakinleştirmeye çalıştı.

KOMŞUSU ANLATTI

Ölen kadının komşusu olan Gül Erciyes, “Çok iyi bir kadındı. Böyle ölmesi üzücü bir olay oldu. 6 çocuğu vardı, 3 tanesi okula gidiyordu. 20 gün önce oğlunu evlendirdi. Diğer gelini hamileydi. Kimseye zararı yoktu. Gördüğümüz kadarıyla sorunları yoktu. Oğlu şok içindeydi. Oğlu sinir krizleri geçirdi. Kadın cinayetleri bir daha olmaz inşallah son olur” dedi.