Hudut kartalları kaçak avında: 46 kişi yakalandı

Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan, 3'ünün PKK/PYD-YPG, 1’inin de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu tespit edilen 46 kişi yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 17:06

Milli Savunma Bakanlığı, hudut kartalları tarafından Türkiye'den Yunanistan'a, Suriye'den de ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 46 kişinin yakalandığını duyurdu.

MSB'nin resmi hesaplarından yapılan paylaşımda, Hudutlarımızın güvenliği için yasa dışı geçişlerle mücadelemiz sürüyor. Hudut kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 46 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede şahıslardan 3’ünün PKK/PYD-YPG, 1’inin de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." sözlerine yer verildi.

Hudutlarımızın güvenliği için yasa dışı geçişlerle mücadelemiz sürüyor. Hudut kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 46 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede şahıslardan 3’ünün PKK/PYD-YPG, 1’inin de FETÖ terör örgütü… pic.twitter.com/PqAd47TiuA

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) March 12, 2024