Teröre geçit yok! Pençe Kilit ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 4 PKK'lı etkisiz

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu bölgesi ile Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 16:19

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 4 teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Terörle ve teröristle mücadelemiz artan bir şiddet ve tempoda kararlılıkla devam ediyor. Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 2 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek!"

Terörle ve teröristle mücadelemiz artan bir şiddet ve tempoda kararlılıkla devam ediyor. Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 2 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist… pic.twitter.com/IHWsMbadlI

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) October 8, 2024