Vahşi cinayette Instagram detayı!

Türkiye,19 yaşındaki Semih Çelik'in önce Eyüpsultan'da Ayşenur Halil'i, ardından da Fatih'te İkbal Uzuner'i vahşice katletmesiyle sarsıldı. Hayatını kaybeden genç Ayşenur'un annesinin, kızına ulaşabilmek için Instagram'da onu takip eden herkese mesaj attığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 20:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 20:11
https://www.herkesduysun.com/

Türkiye, 4 Ekim tarihinde 2 kadının vahşice katledildiği cinayet ile yasa boğuldu. İstanbul Fatih'te yaşanan korkunç olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik isimli cani, Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner'in vücudunu parçalara ayırıp başını da surlardan aşağı attı.

Emniyet'ten yapılan açıklamada Çelik'in, İkbal'i öldürmeden önce Eyüpsultan'da Ayşenur Halil'i de boğazını keserek vahşice katlettiği aktarıldı. Olayla ilgili Ayşenur Halil'in annesinden gelen mesajlara ulaşıldı.

"NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM"

TürkiyeGazetesi'nin haberine göre, Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, genç bir kız Ayşenur Halil'in annesinden aldığı mesajı anlattı. Ayşenur'dan haber alamayan annesi, önce kızının Instagram'da takipleştiği kişilere mesaj atarak durumunu sordu. Mesajda annenin "Ben Ayşenur'un annesiyim. Kızım bugün Ayşenur'u gördün mü hiç? Seni aradı mı onunla konuştun mı?" ifadeleri yer aldı.

Videoda konuşan genç kız "Instagram'da bir mesaj gördüm. Büyük ihtimalle annesi Ayşenur'un bütün takipçilerine mesaj attı. Geri mesaj yazdım ama ulaşamadım. Neye uğradığımı şaşırdım. Mesajı görünce kendi suçum gibi hissettim" ifadelerini kullandı.

NE OLDU?

4 Ekim tarihinde İstanbul Fatih’te önceki gün Türkiye’nin kanını donduran bir vahşet yaşandı. Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde kasaplık yapan Semih Çelik (19), Eyüpsultan'da oturan kız arkadaşı Ayşenur Halil'i (19) evinde, saplantılı olduğu İkbal Uzuner'i (19) de Fatih Edirnekapı Surları'nda katletti. Cani olayın ardından surlardan atlayarak intihar etti.

Emniyet olayla ilgili yaptığı çalışmalarda, Semih Çelik’in herhangi bir suç kaydı olmadığını, 2 adet kayıp şahıs, 1 adet intihara teşebbüsten suç kayıtlarının olduğunu ve son 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğunu tespit etti. Semih Çelik’in İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü’nde bir yıldır takipli hasta olduğu, rutin aralıklarla psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç aldığı ancak, hastaneye herhangi bir yatış kaydı olmadığı öğrenildi.