Başkan Işık, Gürsu'nun 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Herkes Duysun programında 31 Mart seçimlerini değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 14:37
https://www.herkesduysun.com/

Aylin Tekir'in moderatörlüğünde Gazeteci Yazar Mesut Demir ve Gazeteci Yazar Mehmet Ali Ekmekçi'nin değerlendirmeleriyle ekrana gelen "Herkes Duysun" isimli gündem programına Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık konuk oldu. Başkan Işık programda, Gürsu ilçesinin 31 Mart Yerel Seçim sürecinden bahsetti.

HEDEF YÜZDE 100’ÜN ÜZERİNE ÇIKMAK

Gürsu seyir terasında ekibimizi ağırlayan Başkan Işık, seçim sürecini deneyimle ve profesyonelce yönettiklerini belirterek, “Bizler dersimizi iyi çalıştık. Seçimlerde beyannamelerin yüzde 60-70 oranı tamamlandığında başarı olarak kabul ediliyor. Biz ise ‘bu oranı yüzde 100’ün üzerine çıkarmalıyız’ diyerek kendimize söz verdik.” ifadelerini kullandı.

“SEÇİMLERDEN VATANDAŞA ‘DAHA ÇOK HİZMET ETMELİYİZ’ MESAJINI ÇIKARDIK”

Geçmiş dönem adaylık sürecinde 25 projenin sözünü verdiklerini, başkanlık döneminde ise hem pandemi hem deprem gibi olumsuz olaylarla mücadele etmelerine rağmen 50 proje tamamladıklarını söyleyen Işık, “Bu kadar başarılı bir çalışmayı Gürsu halkı da takip ve takdir etti. Bu seçimlerde ise aday adaylığı süresince yapılan anketlerde bize karşı ciddi bir teveccühün olduğunu gördük. Ardından bu anket sonuçları seçimlere de yansıdı. Bu durum bizi mutlu etti. Biz 31 Mart seçimlerinden ‘Daha çok hizmet etmeli, daha çok gönüllere dokunmalıyız’ mesajını çıkardık.  Daha çok hizmet etmeliyiz ki bir seçim geldiğinde hazırlıklı bir şekilde vatandaşımızın karşısına çıkabilelim.” şeklinde konuştu.

Başkan Işık, seçimdeki başarının da halkla iç içe olmanın, halkın dertleriyle dertleşmenin sonucu olduğunu dile getirdi.

“BAZILARI BİZİM ÜZERİMİZDEN SİYASET YAPMAYA ÇALIŞTI”

Seçim sürecinde Gürsu’da 11 aday ile karşılaştıklarını belirten Işık, “Bir önceki seçimde sadece 3 adayla seçime girilmişti. Bu seçim, 11 aday 1 tane de bağımsız aday Gürsu halkının karşısına çıktı. Bir kısmı bizim üzerimizden siyaset yapmaya çalıştı, bir kısmı ise proje anlatmaya çalıştı ama bizim alt yapımız, vatandaşlara davranışlarımız, onların isteklerine kulak vermemiz seçimlere 1-0 önde başlamamızı sağladı.” dedi.