Bursa'da Başkan Aktaş'tan sergi paylaşımı

Yerli ve yabancı 15 sanatçının çalışmalarında Bursa'yı farklı üsluplarla tasvir ettiği "İkinci Zaman" sergisi, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde ziyarete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 11:51

Yerli ve yabancı 15 sanatçının çalışmalarında Bursa'yı farklı üsluplarla tasvir ettiği "İkinci Zaman" sergisi, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde ziyarete açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Farklı sanat dallarından, Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının kadim şehir Bursa’mızı resmettiği İkinci Zaman Sergimizin açılışını gerçekleştirdik.

Bursa'mızı, geçmişi ve geleceği harmanlayarak resmeden kıymetli sanatçılarımıza teşekkür ediyor, sanatseverler için eşsiz eserlerle dolu bu sergiyi kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

????Tayyare Kültür Merkezi Farklı sanat dallarından, Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının kadim şehir Bursa’mızı resmettiği İkinci Zaman Sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Bursa'mızı, geçmişi ve geleceği harmanlayarak resmeden kıymetli sanatçılarımıza teşekkür ediyor,… pic.twitter.com/F82f9QAFLV

— Alinur AKTAŞ (@Alinuraktas70) January 22, 2024