Bursa'da gece tostçusu yoğun ilgi görüyor

Bursa'nın Bağlarbaşı semtinde gece saatlerinde hizmet veren bir tostçu, sunduğu lezzetlerle Bursalıların büyük ilgisini çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 14:56
https://www.herkesduysun.com/

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı mahallesinde gece saatlerinde hizmet veren tostçu, sunduğu lezzetlerle Bursalıların büyük ilgisini çekiyor. Gecenin geç saatlerinde açılan ve sabahın ilk ışıklarına kadar tost severleri ağırlayan bu mekanda, 75 TL'lik tostlar dikkat çekiyor.

Gece saat 10'da kapılarını açan ve sabaha kadar müşterilerine hizmet veren gece tostçusu, yoğun bir müşteri akınına uğruyor. Gece geç saatlerde tost yiyebilme keyfi sunan mekanın sahibi Remzi Kızılboğa, bu ilginin ardında yatan sırrın, tostlarına kattığı özel tarif olduğunu belirtiyor.

Gece tostçusunun müdavimlerinden biri olan Ahmet Şen “Bu tostçunun tostları bir başka. Gece geç saatlerde açık olması büyük avantaj, ama asıl cazibe tostlarının tadında yatıyor,” diye ekliyor. Bağlarbaşı'nda gece geç saatlerde lezzetli bir tost arayanlar için Tostçu Remzi adeta bir buluşma noktası haline gelmiş durumda.