Bursa'da Osmangazi Kent Konseyi’nin yeni hizmet binası açıldı

Osmangazi’nin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek adına ortak akılla çalışmalar yürüten Osmangazi Kent Konseyi'nin yeni binası açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 16:25

Açılış törenine; Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz, Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten ve CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Berkcan Bora ve meclis üyeleri katılım sağladı.

Osmangazi Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz, “Sevgili Bursalılar, bugün Osmangazi Kent Konseyi binasının açılışı için bir araya geldik. Kent konseyleri politikanın ve katılımcı diplomasının güçlenmesi açısından oldukça önemlidir. Bizler kent konseyi olarak bu binayı bize tahsis eden Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Erkan Aydın’a ve Osmangazi Belediyesine teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN AYDIN: KENT KONSEYİ ARTIK DAHA AKTİF

Ekim ayında yapılan açılışlara bir yenisini daha eklediklerini dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Osmangazi Kent Konseyi artık daha aktif olacak. Osmangazi’nin her alanında projeleri ile katkı sağlıyorlar. Bugün bir kreş temeli attık. Ekim ayı bereketiyle geliyor. Kent konseyimizin yeni binası hayırlı olsun. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imza atmak dileğiyle…” şeklinde konuştu.

Açılış töreninin ardından Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Kent Konseyi yeni hizmet binasını gezdiler.