Bursa pazarında bu ürünün fiyatını görenler hayrete düşüyor

Bursa pazarlarının en pahalı ürünü, kilosu 500 lira olan sarımsak oldu. 500 lira olan fiyat etiketini gören vatandaşlar, hayrete düşüyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2024 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2024 16:46

Bağışıklığı güçlendirip vücudu enfeksiyonlara karşı koruma gibi birçok faydası olmasının yanı sıra yemeklerinde en sık tercih edilen ürünlerinden biri olan sarımsağın fiyatı görenleri hayrete düşürüyor.

SARIMSAĞIN KİLOSU 500 LİRA, VATANDAŞ ŞAŞKIN

Bursa pazarları bu haftada dikkat çekmeye devam ediyor. Kilogramı 500 lira olan sarımsak ise bu hafta Bursa pazarının en pahalı ürünü olarak öne çıkıyor. Fiyat etiketini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor ve bu kadar yüksek fiyata satılması tüketicileri düşündürüyor.

“2 GÜNLÜK EMEKLİ MAAŞI PARASINA BİR KİLO SARIMSAK”

Bursa Yunuseli pazarında alışveriş yapan bir vatandaş, sarımsağın bu kadar yüksek fiyata satılmasına anlam veremediğini söyledi ve, “Bir kilo sarımsak 500 lira olabilir mi? Bu nasıl bir ekonomi. Her şey pahalı ama bu sarımsak fiyatları uçmuş. 2 günlük emekli maaşımı vererek 1 kilo sarımsak alabiliyorum. Turşu kuracağım, almak zorundayım. Bütçemi çok zorluyorum.” diyerek fiyatlara tepki gösterdi.