Bahçeli: Bu seçim tarihi güncelleme olarak okunmalıdır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında seçim tarihine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2023 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2023 11:38
https://www.herkesduysun.com/

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ne zaman yapılacağına ilişkin açıklamaların bir an önce son bulması ve mutabakatla uygun tarihin tespiti iyi niyetli tespitimizdir. Kriz çıkarmanın, kavga iklimi yaratmanın kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmeliyiz. Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim.

 Bu erken seçim değil, tarihin güncellenmesidir. Demokrasimiz rüştünü ispat etmelidir. Sandıktan kaçmanın kimseye bir yararı bulunmayacaktır.

 Seçimlere tüm imkanlarımızla hazırlık yapıyoruz. Karşımızda utanç duvarı gibi duranların çalımını bozmak için milletimizle tek yürek oluyoruz. 2023 seçimlerini riske atmayacağız.

  (Seçim tarihine destek çağrısı):  Muhalefet ipe un sermezse uzlaşma sağlanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı elinden gelen her türlü katkıyı sağlayacaktır. Sandık er meydanıdır.

 (Kılıçdaroğlu ve Babacan’a tepki):  Kenan Evren kafası, Kılıçdaroğlu kafasıdır. Kılıçdaroğlu Türk Silahlı Kuvvetlerini terbiyesizce hedef almaktadır. Kılıçdaroğlu’nun dili yılan dilidir, Yunan dilidir, düşman dilidir. Kılıçdaroğlu, askere düşmanlık yaparken, HDP’ye zeytin dalı uzatmıştır. Kılıçdaroğlu'nun TSK'nın şerefli komutanlarına saldırıp karalama yarışına girmesi, terörle mücadeleden ödü patlayan, kabuslar yaşayan mankurt bir siyasetçinin ağzından saçılan kötülük ve nefrettir. Fırtına Obüs'lerinden rahatsızlık duyan bu milletin evladı olamaz. İHA'larımızdan, SİHA'larımızdan, Kızılelma'dan, Tayfun füzelerinden ve silah sanayi ürünlerinden kimler gocunuyorsa onlar küresel emperyalizme ruhlarını satan ilkesizlerdir.