Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. Yıldönümü Töreni'nde konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2023 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2023 14:51
https://www.herkesduysun.com/

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitler Abidesi'nde düzenlenen 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. Yıldönümü Töreni'ne katıldı. Erdoğan, ''Bir kez daha aziz şehitlerimizin manevi huzurlarındayız. Vatanımızın bekası uğrunda toprağa düşen tüm yiğitlere Allah'tan rahmet diliyorum'' ifadelerini kullandı. 'Depremin yaralarını ancak Çanakkale ruhu ile sarabiliriz' diyen Erdoğan, Çanakkale birbirine kenetlenmiş bir milletin aşamayacağı hiçbir engel olamayacağını bize göstermiştir'' açıklamasında bulundu.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları;

Bir kez daha aziz şehitlerimizin manevi huzurlarındayız. Vatanımızın bekası uğrunda toprağa düşen tüm yiğitlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Depremin yaralarını ancak Çanakkale ruhu ile sarabiliriz. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerindeki dayanışmaya ilişkin "Nasıl 108 sene önce omuz omuza vererek imkansızı başardıysak asrın felaketinin üstesinden de yine dayanışmayla kardeşlikle gelebiliriz. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç bir insanımızı umutlarını bie bağlamış hiç bir vatandaşımızı sahipsiz bırakmayacağız.Türkiye devleti ve milletiyle zorluklara göğüs gerecek, krizleri fırsata çevirecek, küllerinden yeniden doğacak kapasiteye sahiptir." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Çanakkale Şehitleri için Kur-an'ı Kerim Tilaveti yapılıp dua edildi.