Dilan Polat'ın lüks araçları Arka Sokaklar dizisine konu oldu

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlarla sosyal medya fenomenlerine yönelik başlatılan soruşturmalar kapsamında el konulan lüks araçlar İstanbul Emniyeti’nin kullanımına verildi. Araçlar çeşitli semtlerde kullanılırken, Dilan Polat’ın araçları ise Arka Sokaklar dizisine konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 11:17

Sosyal medya fenomenlerine yönelik başlatılan soruşturmalar kapsamında pek çok fenomenin mal varlıklarına, lüks araçlarına el konuldu. En konulan bu araçlar İstanbul Emniyeti’nin kullanımına sunulurken, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat’ın lüks araçları ise Arka Sokaklar dizisine konu oldu.

Dilan Polat ve Engin Polat’la başlayıp pek çok fenomene sıçrayan ‘kara para aklama’ ve birçok başka suçlar kapsamında yürütülen soruşturmalarda el konulan lüks araçlar İstanbul Emniyeti’ne verilmiş, İstanbul’un çeşitli semtlerinde devriye arabası olarak kullanılmaya başlanmıştı. Siren takılarak devriye gezen lüks araçlar, Taksim ve Sultanahmet gibi semtlerde polislerin ekip otosu olarak kullanılırken, Dilan Polat’ın lüks araçları da kendini Arka Sokaklar dizisinde gösterdi.

Fenomenlerin araçlarının yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin tanıtım fragmanı da sosyal medyada viral oldu. Lüks Porsche aracın direksiyonuna geçen dizinin sevilen karakteri Hüsnü Çoban, araçla fotoğraf çektirmeyi de atlamadı.