Narin cinayetinde yok edilen kanıtlar ortaya çıktı!

Diyarbakır'da katledilen küçük Narin'in baba evinde katledildiği kesinleşti. Halk TV Muhabiri Ferit Demir Narin'in baba evinde 29 Ağustos'ta halıların yıkandığına dair görüntüleri bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 18:20
https://www.herkesduysun.com/

Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde sekiz yaşındaki Narin Güran, 19 gün boyunca kayıp olarak arandı. 21 Ağustos'tan itibaren aranan küçük Narin'in katledilip Eğertutmaz Deresi'nin altına gömüldüğü ortaya çıktı.

HalkTV'nin haberine göre, Küçük Narin'i dere altına gömdüğünü itiraf eden ve tutuklanan Nevzat Bahtiyar, küçük kızın annesi ve amcasının ilişkisine şahit olduğu için öldürüldüğünü iddia etti. Narin'in katledilmesine ilişkin de amca, anne ve erkek kardeş dahil 12 yakın tutuklu.

FERİT DEMİR YİNE AYRINTI YAKALADI

Halk TV'den Ferit Demir, yine Narin cinayeti ile kritik bir haber yaptı. Demir, Narin'in babası Arif Güran'ın evinde katledildiğnin tahikat sonucu kesinleştiğini duyurdu.

Narin'in baba evinde öldürüldüğünün kesinleşmesinin ardından Ferit Demir, X hesabından tüm soruşturmaya etki edecek çok önemli fotoğraflar paylaştı.

"KANIT YOK DİYEN BİR GÜRUH VAR"

Demir, bir televizyon kanalının baba Arif Güran'ın evine girerek çekim yaptığını ve o görüntülerede halıların yıkanmış olduğuna dikkat çekti. Demir, X hesabından 29 Ağustos'taki o görüntüleri şöyle anlattı:

"Narin nasıl katledilmiş, kanıtlar nasıl yok edilmiş işte gerçek deliler Arif Güran'ın balkonunda asılı duruyor. Kanıt yok diyen bir güruh grubu var, kıyafetler halılar yıkanmadı diyen bir çevre var. Baba Arif Güran evde hiç bişey yıkanmadı dedi defalarca. Şimdi birileri bu kanıtlara bakıp utanır mı acaba. Bakın bu yıkama kanıtlarını 29 Ağustos'ta Arif Güran'ın evinin önünde ve balkonunda yayın yapan bir TV kanalının görüntülerinin içinde buldum. Gazeteci arkadaşlar farketmeden önemli kanıtları görüntülemişler. Arif Güran'ın evinin balkonuna bakın, yıkanıp kurutmaya bırakılan, halılar var, battaniye var , yolluklar, örtüler var. Bunlar neden yıkandı."

NARİN'İN BABA EVİNDE ÖLDÜĞÜ KESİNLEŞTİ

Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde 8 yaşındaki Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü soruşturmasında yeni bulgulara ulaşıldı. Narin'in 21 Ağustos günü saat 15.15'te evine geldiği ve kısa süre sonra katledildiği kesinleşti. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın topladığı deliller, Narin'in evinde öldürüldüğünü ortaya koydu. Evdeki birçok eşya, özel yöntemlerle yıkanarak delillerin yok edilmesine çalışılsa da bazı eşyalar üzerinde DNA bulguları tespit edildi.

HTS kayıtlarına göre, şüpheli Salim Güran'ın kardeşi Arif Güran'ın evine geldiği; Narin'in öldüğü saatlerde evde olduğu ve sık sık eve girip çıktığı belirlendi. Ayrıca anne Yüksel Güran ile Salim Güran arasında cinayet saatlerinde telefon görüşmeleri yapıldığı tespit edildi. Diğer aile üyelerinin de olay anında evde bulunduğu ve dikkat çekici miktarda su kullanıldığı belirlendi.

Başsavcılık, şüpheliler üzerinde yapılan HTS kayıt incelemelerinin tamamlandığını ve 12 tutuklunun yeniden sorgulanacağını açıkladı. Ayrıca, Güran ailesini savunmak için 12 avukatın görevlendirildiği ve bu avukatların cezaevinde müvekkilleriyle toplu görüşme yaptığı öğrenildi.