Türkiye'nin kanını donduran cinayet: 2 kadını katleden zanlının çektiği video ortaya çıktı

İstanbul Fatih'te surlardan atlayarak hayatına son veren, öncesinde de Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner isimli 2 kadını öldürdüğü belirlenen Semih Çelik'in 1 sene önce İkbal Uzuner'e hitaben çektiği video ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 15:16

Kan donduran olay dün İstanbul Fatih'te meydana geldi. Önce kendi evinde Ayşenur Halil'i (19) öldüren Semih Çelik isimli şahıs, daha sonra Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner'i (19) öldürerek genç kızın başını kesip surlardan aşağı attı. Çelik, son olarak kendisini surlardan aşağı atarak hayatına son verdi. 

Otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na getirilen cenazelerden Semih Çelik'in cenazesi gece geç saatlerde babası tarafından teslim alındı. Öldürülen kadınlardan Ayşenur Halil'i in cenazesi de ailesi tarafından gece saatlerinde teslim alındı.

Türkiye'yi sarsan bu olayın ardından dehşet veren detaylara ulaşıldı.

Olayın şüphelisi olarak tespit edilen Semih Çelik'in babası ile yapılan görüşmede Ayşenur Halil'in ölen Çelik'in eski kız arkadaşı olduğu İkbal Uzuner'in ise oğlunun okul arkadaşı olduğunu söylediği öğrenildi. Babayla yapılan görüşmede Çelik'in daha önceden de psikolojik sorunlarının olduğu hatta hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Semih Çelik'in daha önceden 2 kayıp başvurusu olduğu ve 1 kez de intihara teşebbüs ettiği ortaya çıktı.

VAHŞİCE KATLETTİ

Polisin yaptığı çalışmalarda şüphelinin önce eski kız arkadaşı Ayşenur Halil'i öldürüp boğazını kestiği ardından da Fatih'teki okul arkadaşı İkbal Uzuner'in yanına gidip genç kızın bedenini 6 parçaya ayırarak Edirnekapı surlarına götürdüğü öğrenildi.

"BENİ GÖRDÜĞÜN GÜN SENİ ÖLDÜRMEYE GELMİŞTİM"

Öte yandan Semih Çelik'in katlettiği İkbal Uzuner için geçtiğimiz yıl çektiği video ortaya çıktı. Katil Semih Çelik videoda şu sözleri kullandı:

"İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış olduklarının için özür diliyorum ama özeldi benim için her şey. Korkmana ya da endişe etmene gerek kalmayacak. Tamamen bu konu kapanıyor."