Zonguldaklı futbolcuların lisans şikayeti!

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele veren Çaycumasporlu futbolcular lisanslarının verilmediğini öne sürerek Çaycuma Adliyesi'ne giderek şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2023 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2023 12:07
https://www.herkesduysun.com/

Zonguldak Çaycumaspor oyuncuları lisansları verilmediği için maç oynayamayınca, altyapı oyuncuları U18, U17 ve U16 genç futbolcuları takımları için mücadele etmek zorunda kaldı. Kulüp Başkanı Enes Eser hakkında yapılan şikayetler sonucunda Sulh Hukuk Mahkemesince kabul edilen iddianamenin ardından duruşma gerçekleştirildi. Çaycuma Adliyesi’nde görülen duruşmada hakim; kulüp başkanı Enes Eser hakkında tedbir kararlarının devamına karar verdi. Evrakların tamamlanması için duruşmayı 1 Şubat tarihine erteledi. Futbolcular ise bu durum karşısında Enes Eser'den davacı ve şikayetçi olarak, kulübün denetim kurulu üyelerinin yetkili kılınmasına karar verilmesini istedi.

Lisanslarının verilmediğini söyleyen futbolcular, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. 2008’den bugüne amatör ve profesyonel olarak futbol oynayan Süleyman Köse, “Bu sene Çaycumaspor’la anlaştık. Dışarıdan gelen 20’ye yakın arkadaşımız bulunmakta. Buranın başarısı için emek vermeye geldik ama yönetim içinde bazı anlaşmazlıklar olduğu için kulüp bir kayyum sürecine girmiş bulunmakta. Dün bir duruşma oldu. Bu duruşma ertelendi. Transfer dönemindeyiz. Bu durum sporcular olarak bizi mağdur ettiği için biz bugün sporcular olarak kendi beyanımızı vermek için hakim karşısında dilekçemizi sunmaya geldik" dedi.