13 yılda 22 ameliyat! Fulden Uras yine bıçak altına yatıyor

Uzun yıllardır kanserle mücadele eden ve daha önce 22 kez ameliyat olan ünlü sanatçı Fulden Uras, bir kez daha bıçak altına yatıyor. Yarın 9 saat sürecek bir ameliyata girecek olan Uras, sevenlerinden dua istedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 15:16

Ben Ağlarım, Aşka Çare Yok ve Aşkından Ölmem Mi Lazım gibi şarkılarıyla müzik piyasasına damga vuran Fulden Uras, gençlik yıllarından bu yana sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.

Birçok hastalıkla savaşan ve 13 yılda 22 ameliyat olan Fulden Uras, bir kez daha bıçak altına yatmaya hazırlanıyor.

Kanser hastalığı nüksettiği için büyük bir mücadele veren Fulden Uras, bu kez iki göğsünü de aldıracak.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda son durumu hakkında bilgi veren sanatçı sevenlerinden dua istedi.

"UZUN BİR AMELİYAT OLACAK"  Zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Uras, "Bu son olacak inanıyorum zaten alınacak başka bir şey de kalmıyor. Cuma sabahı 8'de operasyonum. Uzun bir ameliyat olacak dualarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim" dedi.

"13 YAŞINDAN BERİ HASTANEDEN BURNUMU ÇIKARTAMIYORUM" Hastalıklarla mücadele ederken annesinin ölümüyle kahrolan Fulden Uras, yaşadığı zor günlerle ilgili şunları söylemişti: "Ben 13 yaşımdan beri hastanelerden burnunu çıkaramayan biriyim bunlara çok alıştım."

"ÇEVREMİ TOPARLAMAKTAN KENDİ ACIMI UNUTTUM"  "Kısa sürede çok fazla yakınımı kaybettim. Yakın zaman önce kuzenimi kaybettim. Ben çevremi toparlamaya çalışmaktan kendi acımı hep sonraya erteledim. O ertelediğim şeyler bir süre sonra ortaya çıkıyor ve beni hastanelik ediyor."

"GÖĞÜSLERİMİ ALSINLAR BİTSİN"  "Sol göğsümden ameliyat oldum şimdi sağ taraftan da olacağım. Göğüslerimi alsınlar bitsin ben buna razıyım ama o acıları bir daha yaşamayayım çok zor… "