2 kez entübe edilen Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili gelişme

Geçtiğimiz aylarda evinde kaza geçirerek hastaneye kaldırılan ve 2 kez entübe edilen Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili bir gelişme yaşandı. Başka bir hastaneye sevk edilen Muhtar için fizik tedavisine ağırlık verilmeye başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 13:57

Türk televizyon tarihine damga vuran isimlerin başında gelen Reha Muhtar, geçtiğimiz ağustos ayında Sarıyer'deki yalısının merdivenlerinden düştü.

Apar topar hastaneye kaldırılan ve haftalardır tedavisine devam edilen Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili beklenen haber geldi.

Yaklaşık 3 aydır hastanede yatan ve bu süreçte 2 kez entübe edilen Reha Muhtar'ın 3 Ekim'de kaldırıldığı günden beri tedavi gördüğü hastaneden sevk edildi.

Halk TV'de yer alan habere göre, Ataşehir'deki özel bir hastaneye sevk edilen Reha Muhtar'ın fizik tedavisine ağırlık verilmeye başlandı.

Kendine gelen Reha Muhtar, önceki gün kendisini ziyaret gelen bir meslektaşından sevenlerine mesaj göndererek durumunun iyi olduğunu iletti.

REHA MUHTAR TEDAVİ GÖRÜRKEN ÇOCUK KRİZİ YAŞANDI  Reha Muhtar'ın tedavisi devam ederken nafaka yüzünden davalık olduğu eski eşi Deniz Uğur da oğlunun sanatçı Nilüfer tarafından kaçırıldığını ileri sürerek şikayetçi olmuştu. Nilüfer hakkındaki iddiayı kesin bir dille yalanlamıştı.

Çiftin oğlu Poyraz ise bir video yayınlayarak "Annem benim kaçırıldığımı söylüyor. Ama ben kaçırılmadım ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye. Ve beni götürdü. benim burada kedim, köpeğim var. Onlara bakmam gerekiyor. Cihan abi var komşumuz. Ablam var. Ben evdeyim. Ben burada mutluyum. Cihan abiyle oyun oynuyoruz, Beşiktaş maçları izliyoruz. Ben burada çok mutluyum. Başka yere gitmek istemiyorum" demişti.

Uğur'un şikayeti üzerine dün akşam Reha Muhtar'ın evine giden emniyet güçleri Poyraz'ı gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından annesi Deniz Uğur'a teslim edildi.