Acun Ilıcalı 'vergi yüzsüzü' iddiasına köpürdü

Gazeteci Turhan Bozkurt'un Acun Ilıcalı hakkında ortaya attığı iddia dikkat çekmişti. Turhan Bozkurt, Acun Ilıcalı'nın Acun Medya Holding için 2023 yılında vergi ödemediğini ortaya attı. Acun Ilıcalı'dan yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 16:04

Gazeteci Turhan Bozkurt, iş insanı Acun Ilıcalı hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya attı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Turhan Bozkurt, Acun Ilıcalı'nın 2023 yılında vergi ödemediğini iddia etti. Bozrkurt; 'Yüzsüzleri ifşa edecekseniz buralardan başlayın! Acun Ilıcalı'nın holdingi de üç yıldır vergi ödemiyor.' ifadelerini kullandı. 

ACUN ILICALI'DAN YANIT GELDİ Bu iddiaya kayıtsız kalmayan Acun Ilıcalı da sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Ilıcalı; 'Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon ₺’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz. 2500 ailenin ekmek yediği şirketi karalamaya utanmıyorsun anlaşılan, rahatça iftira atabildiğine göre yüzsüzler listesine seni sokabiliriz bence. İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş.' dedi.