Aile yapımıza ters diye "Sapkınlar"ı reddetmişti

En son 'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan Barış Arduç 2 yeni projeyle sevenleriyle buluşacağının müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 11:16
https://www.herkesduysun.com/

Kıvanç Tatlıtuğ ve Barış Arduç dünyaca ünlü bir  yönetmen tarafından dijital bir platforma çekilecek Türkçe adı "Sapkınlar" olan projeyş kabul etmemişti. 

İki kadın bir erkek arasında geçen proje ilk olarak Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif edilmişti, Fakat Kıvanç Tatlıtuğ, Türk örf ve adetlerimize, aile yapımıza ters geldiği için bu projeyi kabul etmemişti. İkinci isim olarak da Barış Arduç'a teklif gitti. Senaryoyu okuyan Barış Arduç da teklifi aynı gerekçeyle geri çevirmişti. 

Oyuncunun yeni projesi ise beli oldu. Bir mekandan çıkarken görüntülenen oyuncu mayı sayonda setlerde olacağını belirtti. Arduç, “Çok detay vermeyeyim ama öncelikle sinema filmi ile izleyicilerin karşısında olacağım. Yeni sezon da diziyle ekranlara döneceğim. Dizi konusunda kendim de hikayeyi oluşturma anlamında katkı yapıyorum. İçimize sinene kadar hikayeyi oluşturacağız. Sonrasında sevenlerimin karşısında olacağım.” dedi.

Kaynak: Gazete Yazıyor