AK Parti’de düğün telaşı: Ömer Çelik bekarlıktan kurtuluyor

Parti sözcüsü Ömer Çelik, televizyon programcısı Ecem Toplar ile nikah kıymaya hazırlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un kızı Ayça ise iş insanı Efe Bezci ile evlilik hazırlığında.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 14:30

 AK Parti’deki düğün hazırlıkları başkent kulislerinde en çok konuşulan konuların başında geliyor. Eski Bakan ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik (56), nihayet bekarlığa veda ediyor. Çelik, MHP’nin yayın organı olan BengüTürk TV’de ‘Hariciye’ isimli programın editörlüğünü yapan Ecem Toplar ile evlilik hazırlığı yapıyor. Toplar’ın çalışma arkadaşları, “Cumhur İttifakı içinde bir kız alıp verme gerçekleşecek” diyerek önümüzdeki günlerde yaşanacak düğüne işaret ettiler. Düğünün ne zaman yapılacağı belli değil. Toplar, diplomasi muhabiri olarak zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt dışı gezilerine katılıyor.

Öte yandan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok ise iş insanı Efe Bezci ile nişanlandı. Ankara Ticaret Odası eski Başkanı ve Besa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin oğlu olan Efe Bezci ile Ayça Altınok’un düğün tarihi belirlenmedi. Ayça Altınok, Dışişleri Bakanlığı’na Bakan Müşaviri olarak atanmıştı. Bezci ailesi Ankara’nın gayrimenkul zenginleri arasında yer alıyor.