Akın Akınözü tenis kortunda fırtına gibi esti

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın izledikten sonra yeniden tenise başlayan Akın Akınözü, tenis oynadığı videosuyla gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 13:04
https://www.herkesduysun.com/

atv’nin yeni dizisi “Yaban Çiçekleri” geçtiğimiz gün sete çıktı. Duygu yüklü bir aşk hikayesini anlatacak olan dizinin ilk karesi başrol oyuncularından geldi. Klaket ile poz veren ikilinin sıcak ve samimi kareleri göz doldurdu.

İstanbul’da başlayan ve Ayvalık’ta devam edecek olan, aşka, hayata ve yeni başlangıçlara dair yüreklere dokunacak dizinin çekimleri ertelenmiş Akın Akınözü de bu arada yüzü olduğu bir Fransız kozmetik markasının çekimleri için Marakeş'e gitmişti.

Objektiflere takılan ve yeşil eşortmanlarıyla dikkat çeken ünlü isim yeniden tenise başladığını belirtip; ''Küçüklüğümden beri tenis oynarım, sonra uzun bir ara vermiştim. Geçenlerde Avustralya Açık Tenis Turnuvası vardı onun da gazıyla tekrar başladım. Küçükken turnuvalara falan katılırdım ama şimdi spor salonun dışına çıkmak için bana bir aktivite oldu” ifadelerini kullanmıştı. 

Akınözü sosyal medya hesabından tenis oynarken bi video paylaştı. Ünlü ismin korkttaki profesyonelliği gözlerden kaçmadı. Akın Akınözü