Berrak Tüzünataç'tan yatak pozları!

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan ve sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Berrak Tüzünataç, Instagram'dan yatak pozlarını paylaştı. Ünlü ismin o görüntüleri kısa sürede gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 11:43

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabında yaptığı iddialı paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak yakın arkadaşı Didem Soydan'ın derin dekoltesine bakarken görüntülenen isim, gündeme gelen 'kıskançlık' iddialarına yanıt vermişti.

'TEMİZ KALPLE BAKTIM'  Her fırsatta yakın arkadaşı Didem Soydan’a övgü dolu sözler söyleyen Berrak Tüzünataç, Soydan ile çektiği son fotoğrafını Hollywood yıldızları Sofia Loren ve Jayne Mansfield’ın efsane karesine benzeterek “Benim nazarım değmez. Temiz kalple baktım.” diyerek paylaşmıştı.

PERFORMASINI YAYINLADI  Berrak Tüzünataç geçtiğim,z günlerde de, 538 bin takipçili Instagram hesabında derin sırt dekolteli bir fotoğraf ve yılan dansı performansını paylaşmıştı.

TAKİPÇİLERİNDEN TAM NOT  Tüzünataç'ın kıvrak hareketlerle sergilediği yılan dansı, kısa süre içerisinde gündem olmuştu. Ünlü ismin zarif ve akıcı hareketlerine: 'Gördüğüm en fit vücut', 'Çok sağlıklı görünüyor' gibi yorumlar gelmişti.

SEKSİ TAVIRLAR!  Berrak Tüzünataç dijital dergi Magnet Quarterly için yatağa girdi! Çağan Okyan’ın objektifine poz veren oyuncu beyaz çarşaflara sarınarak en seksi tavırlarını takındı. Tüzünataç 50’li yılların ünlü randevuevi patroniçesi ‘Lüks Nermin’i oynayacağı dizi için hazırlıklarını sürdürüyor.  

(HABER VE DİĞER FOTOĞRAFLAR ALTTAKİ FOTO GALERİDE)