Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin oğlu Pax, hastaneye kaldırıldı

Elektrikli bisikletini sürerken bir arabanın arkasına çarpan Pax, kaza anında kask takmadığı için baş ağrısı şikayetiyle sağlık görevlileri tarafından hastaneye götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2024 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2024 14:05

Dünyaca ünlü iki ünlü isim Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin oğlu Pax, Los Angeles'ta bisikletinin arabaya çarpması sonucu yaşanan korkunç kazanın ardından hastanelik oldu. TMZ'ye konuşan kolluk kuvvetleri kaynakları, Pax'ın, Los Angeles'ta elektrikli bisikletini sürerken bir arabanın arkasına çarptığını söyledi.

KASK TAKMADI

Sağlık görevlileri, kaza anında kask takmayan ve baş ağrısı şikayetiyle gelen Pax'ı hastaneye kaldırdı. Doktorlar, Pax'ın hafif bir beyin kanaması geçirmiş olabileceğinden endişeleniyor.

"DÜNYA ÇAPINDA BİR PİSLİK"

Diğer beş kardeşi gibi Pax'in de babası Brad ile arası açık durumda. Pax, daha önce Instagram'da yaptığı sert bir paylaşımda babasını "dünya çapında bir pislik" ve "iğrenç bir insan" olarak nitelendirmişti. Ayrıca babasının kendisine "cehennem azabı" çektirdiğini ve küçük kardeşlerinin babalarının yanındayken "korkudan titrediklerini" iddia etmişti. Boşanma davası sırasında Jolie'nin hukuk ekibi, Hollywood yıldızı Brad'in özel bir jette Jolie ve çocuklarına "duygusal ve fiziksel istismarda" bulunduğunu öne sürmüştü.