Can Yaman 1 milyon euro'luk teklife tenezzül etmedi

Can Yaman Türk basını tarafından genellikle haksızlığa uğrasa da yurt dışında oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip. Öyle ki Dubaili bir aile, hayranı oldukları Can Yaman’la tanışıp yemek yemek için 1 milyon euro'yu gözden çıkardı. Ancak ünlü isim aileyi üzecek bir cevap vererek teklifi kabul etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 08:35

Uzun süredir kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman şu sıralar “Malezya Kaplanı” olarak izleyici karşısına çıkacağı "Sandokan" dizisinin çekimlerine devam ediyor. Dizide oyuncuya Ed Westwick, John Hannah, Alanah Bloor, Madeleine Price, Gilberto Gliozzi, Mark Grosy ve Samuele Segreto gibi isimler eşlik ediyor. 

TEKLİFİ KABUL ETMEDİ! Yaman Türk basını tarafından genellikle haksızlığa uğrasa da yurt dışında oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip. Öyle ki Dubaili bir aile, hayranı oldukları Can Yaman’la tanışıp yemek yemek için 1 milyon euro'yu gözden çıkardı. Ancak oyunculukta daha iyi yerlere gelmek için onurlu bir duruş sergileyen ünlü isim aileyi üzecek bir cevap vererek teklifi kabul etmedi. 

GERÇEK ORTAYA ÇIKMIŞTI Geçen haftalarda Yaman'ın bir İtalyan takipçisine “Benim gibi uluslararası bir aktör diğerleri gibi düşük maaşlı diziler yapmaz” diye cevap verdiği haberleri yapılmıştı. Gerçekte ise Can Yaman’ın kendisine “Yeni dizin ‘Sandokan’da meşhur olursan, seni ‘Yıldızlarla Dans’a çağırırlar.” yorumuna “Bunun yükselme olacağını sanmam. Zaten davet ediyorlar. Hayranlarım bilmeli ki, benim gibi uluslararası aktörler ödeme almadan TV programı yapmaz.” diye cevap verdiği ortaya çıkmıştı.