Cansu Dere setlere dönüyor

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde rol alan Cansu Dere, setlere geri dönüyor. Bir süredir hiçbir projede yer almayan Dere, yeni dizisinde İbrahim Çelikkol ile partner olacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 13:46

Sıla, Ezel ve Muhteşem Yüzyıl gibi unutulmaz dizilerinin başrolünde oynayan Cansu Dere, son olarak Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Sadakatsiz'de Asya rolünü oynadı. Dizinin final yapmasıyla setlere ara veren Dere, yeni bir projeye imza attı.

Bir süredir gözlerden uzak yaşayarak dinlenen Cansu Dere, 1001 Gece Masalları dizisinde rol alacak.

Cansu Dere'ye yeni dizisinde başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol eşlik edecek. Güzel oyuncu dizide Şehrazat, Çelikkol da Sultan Şehriyar rolünü oynayacak. Bozdağ Film tarafından uyarlanacak olan büyük masal koleksiyonu için çalışmalar devam ediyor.

ÖZEL PLATO  Atilla Engin'in öykü ve senaryosunu yazdığı dizinin çekimlerine aralık ayında başlanması planlanıyor. Dizi için dev plato kurularak özel dekorlar hazırlandı.

Hazırlıklar devam ederken dizinin oyuncu kadrosu için de çalışmalar sürüyor.

İBRAHİM ÇELİKKOL'A İTALYA'DAN ÖDÜL  Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol Venedik Film Festivali kapsamında düzenlenen "Kineo" ödüllerinde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülünü almıştı.

İki ünlü ismi buluşturan dizinin kadrosu ve senaryosu da büyük merak uyandırdı.