Cem Yılmaz'da akıma katıldı: Yusuf Dikeç pozu

Paris 2024’teki atış tarzıyla dünya çapında ünlenen Yusuf Dikeç akımına ünlüler katılmaya devam ediyor. Komedyen Cem Yılmaz'da olay pozdan geri kalmadı. Sosyal medyadan yayınladığı pozla akıma katıldı. Bu akımı ilk olarak ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, mutfakta paylaştığı video ile başlatmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 09:01

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda atış kategorisinde Türkiye’ye gümüş madalya kazandıran milli sporcu Yusuf Dikeç, dünya çapında ilgi odağı oldu. Gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç-Şevval İlayda Tarhan ikilisi, Türk spor tarihine adlarını yazdırmıştı. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç'in Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda yarışırken ekipman kullanmaması ve elleri cebinde rahat tavırları dünya çapında gündem olmaya devam ediyor. Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'in gündem olan pozuna X platformunun sahibi Elon Musk dahi sessiz kalamamıştı. Musk kendi hesabından "Nice" (güzel) paylaşımı yapmıştı.

CEM YILMAZ'DAN YUSUF DİKEÇ POZU GELDİ

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Yusuf Dikeç'in eli cebindeki ikonik pozunu yaptı. Başlatılan Yusuf Dikeç akımına Cem Yılmaz'ın da katılması ve sosyal medya hesabından paylaşması, büyük beğeni ve ilgi topladı. Bu akımı ilk başlatana ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay. Elleri cebinde mutfakta video çekerek yeni bir akım başlatmıştı.