Diddy'den 100 kayıt cihazı çıktı: Ünlüler panikte

ABD'de savcılar, ünlü rapçi Diddy'nin mülklerinden 100 kayıt cihazı çıkardı. Bunların 'olağanüstü' kanıtlar içerdiğini söylediler. Düzenlediği partilerde reşit olmayan kişilere de tacizde bulunulduğu iddia edilen Diddy'ye yakın isimler ise panikte...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 14:18

Dünyaca ünlü rapçi Sean "Diddy" Combs'un son duruşmasında, savcılar bu yılın başlarında evlerine yaptıkları baskınlarda ele geçirdikleri eşyalara ilişkin daha fazla ayrıntı paylaştı. Yardımcı Savcı Emily Johnson; yetkililerin, rapçinin Miami ile Los Angeles'taki evlerine ve Florida'da özel bir havaalanına düzenlediği baskınlarda 96 elektronik kayıt cihazına el koyduğunu söyledi.

HALA ÇALIŞIYORLAR Johnson, 54 yaşındaki Diddy'nin geçen ay tutuklanmasının ardından dört cihaza daha el konulduğunu belirtti. Miami'de ele geçirilen sekiz cihazın 90 terabayttan fazla bilgi içerdiğini ve bunları "olağanüstü" olarak nitelendirdiğini belirten Johnson, ayrıca araştırmacıların teknolojik nedenlerden dolayı bazı bilgileri çıkarmak için hala çalıştıklarını sözlerine ekledi.

KEFALET İSTEĞİ REDDEDİLDİ Hakim Arun Subramanian; Diddy'nin sonraki duruşma tarihini 5 Mayıs 2025 olarak belirledi. Subramanian ayrıca Diddy'nin bu hafta başında yaptığı üçüncü kefalet başvurusunun ardından yargılanıncaya kadar hapiste kalması gerektiğine karar verdi.

İNANILMAZ İSİMLER İddianamade; Diddy'nin cinsel arzularını tatmin etmek, itibarını korumak ve davranışlarını gizlemek için yıllarca kadınlara tacizde bulunduğu, onları tehdit ettiği ve zorladığı belirtiliyor. Ayrıca ahlak sınırlarının çok ötesindeki partilerde birçok kişiye tacizde bulunulduğu, bazılarının ise reşit bile olmadığı konuşuluyor. Diddy'nin elinde sanat, spor ve siyaset dünyasındaki çok önemli isimlerin seks kasetleri olduğu da iddia ediliyor.