Didem Soydan'ın 'ihanet' itirafı gözleri Burak Deniz'e çevirdi!

Sosyal medyada yaptığı çıkışlarla sık sık adından söz ettiren model Didem Soydan yaptığı itirafla gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 11:02
https://www.herkesduysun.com/

Sosyal medyada yaptığı çıkışlarla sık sık adından söz ettiren model Didem Soydan, son olarak katıldığı bir programda "Aşık olduğum tek bir kişi var, hala da ona aşığım. İsmini veremem, kendisinin ailesi var." deyince akla eski aşkı Can Bonomo gelmiş veünlü isim bahsettiği kişinin Can Bonomo olmadığını açıklamıştı.

Ünlü model bu kez de Mirgün Cabas'ın programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Soydan geçmişte kendisini aldatan sevgilisinden nasıl intikam aldığını anlattı ve; "İlişkimizin bitmek üzere olan zamanı artık böyle 2 buçuk 3 senenin sonunda. Ben fark ettim ki aldatılıyorum hissettim ve en sonunda da bana bunun teyidi geldi yani geldiği gibi konuşacağım kendisiyle. Kendisinin de bir seti var ama bu kişi oyuncu değil.'' ifadelerini kullandı. 

Didem Soydan sözlerine şöyle devam etti; "Eskilerden görüştüğüm bir f..bodyim var ama ilişki esnasında değil, zaten zırt diye arayabileceğiniz biri, onu aradım ve onunla görüştüm hemen o zayıf şeyi yaşattım kendime şimdi olsa yapmam. Kendi kafanda eşitledim durumu. Geldi ve kendisine ben şu anda o kişinin adını söyledim onunla ilişkiye girmekten geliyorum ve seninle de bu ilişkiyi bitirmek istiyorum. Sen bunu da bil, ben şu an birisiyle ilişkiye girdim. Bu ilişki bitmiştir galiba böyle bir intikam aldım. O kişi dondu o kadar büyük bir şok anıydı ki beni aldattığını biliyorum diyerek intikam aldım."

Soydan her ne kadar sevgilisinin oyuncu olmadığını söylese de, akıllar hemen Burak Deniz'e gitti. Sosyal medyada bu konuda çok sayıda yorum yapıldı. Çiftin ilişkisi 3 yıl sürmüş ve ani ayrılıklarıyla sevenlerini şaşırtmışlardı. Ayrılık sonrası Didiem Soydan "Biz kocaman insanlarız. İlişkiler yaşanır ve biter. Normal yaşantımıza devam ediyoruz. Saygı ve sevgi çerçevesinde" demişti.