Dilan Çiçek Deniz'e ABD yaradı

ABD’de bir ajansla anlaşıp, yurt dışında da kendine bir yol çizmek için harekete geçen Dilan Çiçek Deniz, son olarak şu sıralar Kızıl Goncalar dizisinde rol alan Mert Yazıcıoğlu ile birlikte olmuştu. Ünlü isim gönlünü yeni birine kaptırdı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 09:38

En son, yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı ‘Aşk Mevsimi’ filmiyle izleyici karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz ABD’de bir ajansla anlaşmış ve yurt dışında da kendine bir yol çizmek için harekete geçmişti.

Geçen aylarda yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen ve büyük eleştirilere maruz kalan oyuncu bu konuyla ilgi "Niyetim küçük bir müdahale, geçici bir şey yaptırmaktı. Ancak vücudum farklı bir reaksiyon verdi. Doktorumla da iletişim problemi yaşadık. Geçti şu an." ifadelerini kullanmıştı. Son olarak şu sıralar Kızıl Goncalar dizisinde rol alan Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşayan ünlü isim gönlünü yeni birine kaptırdı. Deniz’in Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.