Ebru Yaşar dünya yıldızlarını geride bıraktı! Rekor kırdı!

Şarkıcı Ebru Yaşar'ın Siyam ile yaptığı 'Yoksun' düeti listeleri kasıp kavurdu. Youtube Music Charts listelerine giren tek Türk şarkıcı olan Yaşar, Shakira, Miley Cyrus ve Cardi B.'yi geride bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 14:28
https://www.herkesduysun.com/

Birçok hit şarkıya imza atan Ebru Yaşar, son şarkısı Yosun'la yine damga vurdu. Siyam'la yaptığı düeti büyük beğeni toplayan ve dinlenme rekorları kıran Ebru Yaşar, tüm dijital mecralarda 500 milyonun üzerinde dinleyiciye ulaştı. YouTube Music Charts listelerine giren tek Türk şarkı olan Yoksun, dünya listelerinde 23. sırada yer aldı. Böylece Shakira, Miley Cyrus ve Cardi B. gibi isimleri bile geride bıraktı.

DMC Genel Müdürü Samsun Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ebru Yaşar ve Siyam’ın düeti 'Yoksun' YouTube Dünya Listesi’nde Cardi B ve Miley Cyrus gibi starları geride bırakarak 23. sıraya yükseldi. Ebru Yaşar son bir yılda YouTube’da 300 milyon tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergiledi" dedi. Sosyal medya hesabından Demir'in bu gönderisini alıntılayan Ebru Yaşar, "Müzik bi yolculuk …bu yolda bize eşlik eden tüm dinleyicileri çok sevdiğimi, aşkla şarkılarımı seslendirdiğimi bilmenizi isterim.. En iyilerine layıksınız" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Gazete Yazıyor