Engin Polat, Dilan Polat'ın tahliye haberini aldığında bakın ne yapmış?

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi çeşitli suçlarla yargılanan, 9 ay cezaevinde kalıp ardından tahliye edilen Dilan Polat ve Engin Polat çifti gündemden düşmüyor. Dilan Polat son olarak eşi Engin Polat'ın paylaşım yapmasını istemediğini dile getirmişti. Dilan Polat sosyal medyayı yeniden aktif kullanmaya başladı. Dilan Polat son paylaşımıyla yeniden dikkatleri üzerine çekti. Bir video çekerek eşi Engin Polat'a kendisinin tahliye edildiğini duyunca ne yaptığını sordu. İşte yanıtı..

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 13:38

Kara para aklama, yasa dışı bahis ve vergi kaçırma gibi çeşitli suçlarla yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti yaklaşık 9 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Geçtiğimiz dönemlerde tutuksuz yargılanarak tahliye edilen çift sosyal medyada ve gündemde büyük bir dikkat çekmişti. 

ENGİN POLAT'TAN TEPKİ Engin Polat, eşi Dilan Polat'ın sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmamasını istemiş ve bunu Dilan Polat dile getirerek takipçileriyle paylaşmıştı.

Fakat görünen o ki bu karar Dilan Polat'ı pek de durduracak gibi gözükmüyor. Çünkü Dilan Polat halen sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

BİR PAYLAŞIM DAHA Dilan Polat bir video çekerek eşi Engin Polat'a kendisinin tahliye edildiğini duyunca ne yaptığını sordu.

Engin Polat, eşi Dilan Polat'ın tahliye haberini aldığında babasına "Dilan tahliye oldu" diye bağırdığını söyledi. Görüntüler sosyal medyada geniş yer buldu.