Farah Zeynep Abdullah, Kanal D'yi bombalamaya devam ediyor

Mehmet Ali Erbil, Kanal D ekranlarında yayınlanacak Turnike programıyla ekrana geri dönüyor. Oyunculuğun yanı sıra sivri dilli olması ve yaptığı yorumlarla da sık sık adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, Kanal D'nin Mehmet Ali Erbil'in tanıtımına "Iyy ne kadar da mal bir kanal" yorumunu yaptı. Ardından Kanal D'den oyuncuya gönderme geldi fakat Abdullah onun da altında kalmadı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 11:17

Uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve sık sık kızı yaşındaki kadınlarla yaşadığı aşklarla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, Kanal D ekranlarında yayınlanacak Turnike programıyla ekrana geri dönüyor.

Oyunculuğun yanı sıra sivri dilli olması ve yaptığı yorumlarla da sık sık adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, Kanal D'nin Mehmet Ali Erbil'in tanıtımını "İşte parmağın sahibi geldi" notuyla paylaşıldığını görünce "Iyy ne kadar da mal bir kanal" yorumunu yaptı.

KANAL D'YE YENİ CEVAP Ünlü oyuncunun yorumu sosyal medyada gündem oldu. Abdullah'ın sosyal medyada gündem olan yorumunun ardından Kanal D'den de karşı hamle geldi. Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşımını resmi hesabından alıntılayan kanal, ":)" emojisiyle cevap verdi. Paylaşımda Abdullah'ın adını duyurduğu ilk işi olan ve 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli diziden de bir parçaya yer verdi.  Oyuncu Kanal D'yi yanıtsız bırakmadı ve bu kez de, 'Ya çen 1 gün çonya bana laf mı çoktun :) Kanal D SABİTLEMİŞ PUUAHAH aylin rahmet istedi diye yorumladım rip queen' paylaşımı yaptı.