Halil İbrahim Ceyhan'dan yalnızlık itirafı

‘Leyla: Hayat... Aşk... Adalet...’ dizisiyle yeni sezonda ekranda olan Halil İbrahim Ceyhan, Hakan Gence ile şöhret, yalnızlık ve aşk üzerine konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 15:06

Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Leyla: Hayat... Aşk... Adalet...’le ekrana dönen, Halil İbrahim Ceyhan, futbolcu Tufan karakteriyle yine dikkatleri üzerine çekti. ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’in bu haftaki konuğu olan oyuncu samimi itiraflarda bulundu. Şöhretin hayatını nasıl etkilediğini anlatan Ceyhan 'Günlük hayatında çok rahat yaşayan biriyim. Tanınmak beni yalnızlaştırdı. Kendimle en büyük yüzleşmem yalnızlık olabilir. Eve gittiğinde yalnız kalmak, bütün fikirlerini seni anlayan birisiyle tam olarak paylaşamamak... Onun bir tık gerisindeyim şu an' dedi.

AŞK ÜZERİNE KONUŞTU Dışarı yansıttığından farklı bir karakteri olduğunu söyleyen oyuncu 'Sert biri değilim; keyifli, eğlenceli biriyim. Ama sert görüntümü de seviyorum çünkü mesafe koyuyor.' ifdelerini kullandı  Aşka bakış açısını ise “Aşk, yanında kendin olabildiğin kişiyi bulmak demek. İnsanlar hep anlaşılabilmek ister” sözleriyle anlattı. 

KARAKTERİNİ ANLATMIŞTI Halil İbrahim Ceyhan içindeki saf ve temiz duyguları kaybetmeden mücadelesine devam eden bir adam olarak tanımladığı karakteri Tufan’ı ve diziyle ilgili duygularını şöyle dile getiriyor: “Bazen hayat planlarını kurar. Sen ne kadar uğraşırsan uğraş kaderinden kaçamazsın. Kabullenip tüm gücünle sahip çıkmak ve üstesinden gelmek için sen ona uyum sağlarsın. Yüreğinde hep bir hasretle er ya da geç hayat hakkını teslim eder sana. ‘Leyla’yı biraz böyle tanımlayabiliriz. Tufan ise hiç ummadığı anda hayatı altüst olan bir adam. Hayatın ona getirdiği her şey düşünmediği ihtimallerle sınıyor onu. İçindeki saf ve temiz duyguları kaybetmeden mücadelesine devam eden bir adam.”