Hande Doğandemir işini sorguladı

‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinin yıldızlarından Hande Doğandemir ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’e konuk oldu. Ünlü isim samimi açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:46

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinin avukat Güneş’i Hande Doğandemir ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’e konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan oyuncu; 'Belli bir yaşa gelince hayatınızda hem kendinizle ilgili, hem fiziksel, hem psikolojik bir sürü şey yerine oturuyor. Ben de kendimi çok iyi hissettiğim bir süreçteyim.' dedi.

'NASIL MUTLUYSAM ÖYLE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM' Oyunculuk hakkında konuşan Hande Doğandemir; 'Bu meslek bana güçlü olup sabretmeyi öğretti. Zor bir şey yapıyoruz, hayatını herkesin gözü önünde yaşıyorsun. Eleştirilere açık olman gerek, psikolojinin demirden olması lazım, o da imkansız. Etkileniyorsun ama hayatımı yorumlara göre yaşamadım. Nasıl mutluysam öyle yaşamaya çalışıyorum, yoksa mutsuz olurum. Zaten bazen önemli olanın oyunculuk mu yoksa görüntü mü olduğundan şüphe ettiğim şeylere şahit oluyorum. Popüler kültürün birazcık esiri bir sektörde çalışıyoruz.' diyor.