Hastaneye kaldırılan Cem Öğretir son sağlık durumunu açıkladı

ATV ekranlarında yayınlanan programının bitimine doğru zaman zaman Ana Haber'e bağlanan Esra Erol, haber başlıklarını almak için Cem Öğretir'e bağlandı. Spikerin ise bir anda burnu kanamaya başladı. İşte Cem Öğretir'in son durumu...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 14:07

Uzun yıllardır ATV Ana Haber sunuculuğunu üstlenen Cem Öğretir canlı yayında sevenlerini korkuttu. Esra Erol’un programına bağlanan Cem Öğretir, ATV Ana Haber bülteni sırasında canlı yayında burnu kanamaya başladı. Durumu fark etmeyen Öğretir, Esra Erol’un uyarısıyla yayından alındı.

BİLGİ VERDİ  Sağlık durumu merak edilen Cem Öğretir, dün akşam Atv Ana Haber'e evinden canlı olarak bağlandı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"İYİYİM"  Öğretir sağlık durumu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Haberin içeriği o kadar da vahim değil. Tam benim sunumun bitmişti ki bir sıcaklık hissettim burnumdan aşağıya doğru. Açıkçası ben bunu burun akması olarak nitelendirdim.

Kan olduğunun farkına sonradan vardım. Kanama devam edince yayını devam etmek zorunda kaldım. Ben gayet iyiyim. Elbette bir tansiyon olma ihtimali var. Tetkiklerim yapılacak. Şu anda gayet iyiyim.