Kabin memuruna saldıran İbrahim Tatlıses'in kızı karakolluk oldu

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Dörter kedisiyle birlikte uçak yolculuğu yapacağı esnada kabin memuru tarafından uyarıldı. Kabin memuru ile Dilan Çıtak Dörter sözlü tartışma çıktı. Yaşanan olayın ardından polis geldi ve kabin memuru Dilan Çıtak Dörter'in kendisini saldırdığını iddia etti. Polis ekipleri Dilan Çıtak Dörter'i karakola götürüp ifadesini aldı. İşte detaylar..

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 17:05

Türk Hava Yolları'nın Bodrum - İstanbul seferini yapan uçağına binen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Dörter bir olay yaşadı.

KABİN MEMURUYLA TARTIŞTI İstanbul'a giden Dilan Çıtak Dörter, kedisi miyavlamaya başlayınca kucağına aldı. Kabin memuru ise Dilan Çıtak  Dörter'i kediyi pusete koyması için uyarıda bulundu. Daha sonra ikili arasında sözlü tartışma çıktı.

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ Yaşanan olay sebebiyle pilot, uçağa polis çağırdı. THY kabin memuru, kendisine saldırdığını iddia ettiği Dilan Çıtak Dörter'den şikayetçi oldu. Taraflar polis eşliğinde karakola götürüldü ve ifadeleri alındı. İfadenin ardından Dilan Çıtak Dörter havaalanından ayrıldı.