Kadir İnanır'dan üzen haber: Tam iyileşiyor derken...

Geçen aylarda beyin damarlarında pıhtı oluşması sonucu uzun süre hastanede kalan Kadir İnanır'ın tedavisi devam ediyor. Son olarak akciğer enfeksiyonu nedeniyle tekrar yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'da güzel haberlerin gelmesi beklenirken, doktorların açıklaması sevenlerini üzdü.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 10:08

Geçen aylarda beyin pıhtısı sebebiyle yoğun bakıma alınan ve uzun süre tedavi gören Kadir İnanır'dan bir üzücü haber daha geldi. Son olarak akciğer enfeksiyonu nedeniyle tekrar yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Doktorların henüz İnanır'ın durumunun normal odaya alınmaya uygun olmadığı yönünde bir karar verdiği iddia ediliyor. Usta oyuncunun sağlık durumu yakından takip edilmeye devam edecek.

BAYRAMDA DA HASTANEDEYDİ Öte yandan Kadir İnanır'ın Kurban Bayramını da hastanede geçirdi.  Ünlü ismi ziyaret edenlerden biri de Sezen Aksu oldu. Ali Eyüboğlu'nun yazısına göre, ziyaret esnasında Sezen Aksu'nun Kadir İnanır için söylediği 'Hekimoğlu' türküsü İnanır'ı bir hayli duygulandırdı.

DERLEMESİ KADİR İNANIR'A AİT! "Eyüboğlu; Sanat dünyasında çoğu insan Kadir İnanır’ın bu türküyü çok sevdiğini bilir. ‘Hekimoğlu’nu derleyen kişidir Kadir İnanır... Gençlik yıllarında Beşiktaş’ta aynı evi paylaştığı hemşehrisi Ümit Tokcan ise türküyü notalara döküp, ilk okuyan, TRT ve Türk halk müziği repertuvarına kazandıran sanatçıdır. Sezer Aksu, bayramda ziyaretine gittiği Kadir İnanır’ın türküyle bağını bildiği için ona ‘Hekimoğlu’nu söyledi." dedi