Kim Kardashian neye uğradığına şaşırdı

Kim Kardashian katıldığı bir etkinlikte Filistin protestosu ile karşılaştı. Kim Kardashian konuşmasını yaptığı esnada izleyicilerinin arasından "Özgür Filistin" sesleri yükseldi. Kardashian protesto karşısında neye uğradığına şaşırdı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2024 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2024 08:55

43 yaşındaki iş kadını ve aynı zamanda model Kim Kardashian, OMR Festivali olarak bilinen Çevrimiçi Pazarlama Rockstars Festivali'ne katıldı. 2017 yılında dijital pazarlama ve teknoloji alanında dünyanın en büyük etkinliklerinden biri olan davette konuşan Kim Kardashian yaşadığı olayla neye uğradığına şaşırdı. Kim Kardashian sahneye çıktıktan sonra seyirciler arasında defalarca "Özgür Filistin" diye bağırmaya başlayan bir protestocu tarafından sözü kesildi.

Güvenlik, protestocuyu salonun dışına çıkarırken, sunucunun Kim Kardashian'dan özür dilediği duyuldu. Moralinin bozulduğu görüntülenen Kim Kardashian "Sorun değil" dedikten sonra  "Herkesi serbest bırakın" dedi. Kim Kardashian daha sonra konuşmasında şu sözleri ifade etti: "İsrail halkına ve Filistin'dekilere sempati duyuyorum. Herkese sempati duyuyorum. Tek istediğimiz herkesin kendini güvende ve özgür hissetmesi.