Kylian Mbappe skandalında yeni detaylar

İsveç basınında yer alan haberlere göre dünyaca ünlü futbolcu Kylian Mbappe, Stockholm'deki bir gece kulübünde yaşanan cinsel saldırı olayının içinde yer aldı. Futbolcunun o gece gittiği klüple ilgili detaylar ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 15:55

Real Madrid'in yıldız oyuncusu, sakatlığı nedeniyle Fransa'nın Uluslar Ligi'ndeki maçlarına davet edilmemiş, İsveç'in başkenti Stockholm'de görülmüş ve burada tecavüz suçlamasıyla herkesi şaşırtmıştı. Kylian Mbappe hakkındaki tecavüz ve cinsel saldırı suçlamalarının ardından yeni detalar ortaya çıktı.

DAVETLİLERİN ÇOĞU KADIN İsveç gazetesi Expressen Mbappe'nin gittiği gece kulübünde gizli özel partilerin düzenlendiğini öne sürdü. Aktarılan bilgilere göre Kylian Mbappe ve arkadaşları V adlı gece kulübünde özel bir oda kiraladı. Partiye 30 kişinin davet edildiği ve çoğunun kadın olduğu belirtildi.

ÖZEL DAVETLE GİRİLİYOR Gece kulübünün internet sitesinde yer alan tanıtımda 'Kendinizi ünlüler, zengin erkek ve kadınlar ile abartılı kıyafetler giymiş muhteşem genç hanımlarla çevrili bulacaksınız. Tabii ki içecekler pahalıdır fakat içeceklerinizin aksine buraya parayla giremezsiniz. Özel davetli listesinde sıranızı beklemek zorundasınız.' ifadeleri yer alıyor. Öte yandan İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Guardian da  25 yaşındaki futbolcunun mental olarak iyi durumda olmadığını, sürekli dışarı çıktığını ve alkol aldığını yazdı.