Mauro Icardi'nin sözleşmesinde öyle bir madde varmış ki

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi için flaş bir gerçek ortaya çıktı. Golcü oyuncunun, sarı-kırmızılılar ile yaptığı sözleşmede ağızları açık bırakacak bir madde bulunduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 14:19

Galatasaray'ın Süper Lig'de son oynadığı Alanyaspor maçında etkisiz kalan Mauro Icardi, 90 dakikanın ardından stadı ilk terk eden isimdi. Maç sonrasında taraftarlar, Galatasaraylı oyuncuları çağırdı. Tüm takım, çocukları ile birlikte tribünlere giderken bir isim eksikti. Bu anları yedek kulübesinden izleyen Arjantinli futbolcu, oyundan çıkarken sergilediği sinirli tavrını da devam ettirdi. Sonrasında soyunma odasından sivil kıyafetleriyle çıkıp doğruca havalimanının yolunu tutan Icardi, yaptığı paylaşımla tatile çıktığını gösterdi.

EN TUTUK BAŞLANGIÇ Bu sezon sarı-kırmızılı formasıyla en tutuk başlangıcını yapan Mauro Icardi, 10 maçta sadece 3 gol atabildi. Osimhen'in dönüşünün ardından 31 yaşındaki forvetin kulübeye çekilmesi bekleniyor. Bir ay içinde üçüncü kez İstanbul dışına çıkan Arjantinli forvetin sözleşmesinde özel uçak kullanmasıyla ilgili madde olduğu ortaya çıktı.

SÖZLEŞMEDEKİ MADDELER Sabah'ta yer alan habere göre; Sezon içinde 8 kez özel uçakla seyahat etme imkanı olan Icardi için sarı-kırmızılı kulübün kasasından sezonluk 500 bin Dolar'a yakın ulaşım parası çıkıyor. Garanti ücreti 6 milyon Euro olan yıldız oyuncuya sponsorlar ve başkan Dursun Özbek'in desteğiyle 4 milyon Euro daha ödeniyor. Galatasaray'da net 10 milyon Euro kazanan Icardi'nin sözleşmesinde özel uçak dışında ev kirası ve çocukların okulu gibi masrafları içeren bonuslar yer alıyor.

ANTRENMANLARA BAŞLAYACAK Memleketi Arjantin'e giden tecrübeli oyuncunun burada ailesi ile birlikte tatil yaparak sonrasında direkt İstanbul'a dönerek antrenmanlara başlayacağı öğrenildi.