Mehmet Ali Yılmaz'ı son gören isimlerden Seren Serengil'den açıklama!

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti. Haberin ardından ünlüler dünyasından Yılmaz’la ilgili paylaşımlar geldi. Seren Serengil de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üzüntüsünü dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 09:09
https://www.herkesduysun.com/

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti. Yılmaz evinde kızı tarafından ölü bulundu. Ölüm nedeniyle ilgili henüz resmi açıklama yapılmasa da ilk incelemede, Yılmaz'ın ölümünde şüpheli bir durum tespit edilemediği öğrenildi.

Haberin ardından ünlüler dünyasından Yılmaz’la ilgili paylaşımlar geldi. Seren Serengil de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üzüntüsünü dile getirdi. Serengil şu ifadelere yer verdi; "Çok ama çok üzgünüm... Babamın en yakın dostuydu çocukluğum anılarımız elinde büyüdüm daha 2 gün önce biraz ağrıları vardı. Fizik tedavi görüyordu. Yanına gittik annemle, salonun baş köşesine babamın plağını koymuş bizim için çok değerliydi. Bu sabah vefat etmiş... Milliyetçi ülkesini seven Karadeniz'in yetiştirdiği herkesin çok saygı duyduğu sevdiği bir insandı hâlâ inanamıyorum. Acım tarifsiz evlatlarına eşine sabır diliyorum."