Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu aşkına astrolojik engel

Yalı Çapkını dizisinde 'Seyran' karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ve 'Ferit' karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir ayrılık haberleriyle sevenlerini üzmüştü. Dünyaca ünlü Astrolog Michaela Astro Mert Ramazan Demir'in haritasını inceledi ve aşkın neden bittiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 13:09

Ekranın iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda başrol oynayan  Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. En son ilişkilerini noktayalan ve birbirlerini sosyal medyada takibi bırakan çiftin geçen haftalarda yeniden barıştığı iddia edilse de bunun gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmıştı. 

KARİYERİNDE ŞANSLI BİR YIL Dünyaca ünlü Astrolog Michaela Astro, dizi reytingi uğruna taktiksel bir yol izledikleri öne sürülen oyunculardan Mert Ramazan Demir'in haritasını inceledi. Yaptığı tahminler ve öngörüleriyle dikkat çeken Astro, Demir'in kariyer anlamında istikrarlı ve verimli bir yılı olacağını belirtti. Astrolog; 'Özellikle finans, muhasebe, gayrimenkul ve tarım gibi alanlarda önemli fırsatlar yakalayabilir. Sabırlı ve disiplinli çalışması sayesinde, iş hayatında sağlam adımlarla ilerleyebilir.' dedi.

ÇİFTÇİLİĞİ TAVSİYE ETTİ Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ilişkisini de inceleyen Michaela Astro 'Venüs Mars kavuşumlu Afra Saraçoğlu o yüzden ilişkide hızlı hareket ediyor, Afranın Satürn, Mert Ramazan Demir’in Venüs düz pozisyon Afra Saraçoğlu’nu belki önceki hayatında terk eden Mert Ramazan Demir’di bu şekilde karma çıkmış olabilir. Mars, Uranüs zıtlığı da sadakatsizlik verir maalesef, bu ilişkinin devam etmesi de imkansız.' ifadelerini kullandı.  Mert Ramazan Demir’e çiftçilik konusuna önem verirse büyük kazanımlar elde edeceğini sözlerine ekleyen Michaela Astro, ünlü oyuncuya ne yaparsan yap topraktan elini çekme tavsiyesinde bulundu.