Mert Yazıcıoğlu, Mina Demirtaş'ı övmeye doyamadı

Başladığı günden büyük bir ilgiyle takip edilen Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu, rol arkadaşı Mina Demirtaş ile ilgili konuştu. 'Şu anki yerinin çok ötesine geçebileceğini inanıyorum.' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:41

Ekranın iddialı dizisi Kızıl Goncalar, yeni sezonunu 30 Eylül'de açtı. Mert Yazıcıoğlu'nun Cüneyd karakterine, Mina Demirtaş'ın ise Zeynep karakterine hayat verdiği dizinin takipçileri her hafta ikili arasında neler yaşanacağı merakla bekliyor.  Oyuncuların gerçek hayatta da aşk yaşadıklarına dair söylentiler ortaya atılmıştı. 

AŞK SORUSUNA YANIT VERMİŞTİ İddialarla ilgili geçen haftalarda konuşan Mert Yazıcıoğlu, yalnızca kendine verilen görevleri yapmakla yükümlü olup karakterinin gerektirdiklerini uyguladığını dile getirdi. 'Arkadaşlık aşka döner mi?' sorusuna ise 'Yok, kısmet bu işler. Size istediğinizi vermeyeceğim...' yanıtını verdi. Episode Dergisi’ne partneri Mina Demirtaş hakkında konuşan Mert Yazıcıoğlu; 'Mina inanılmaz derecede zeki, rahat, işine tutkulu ve yetenekli bir oyuncu. İsterse gelece