Milli Futbolcu Kenan Yıldız'ın sevgilisi dünyaca ünlü o şarkıcı çıktı!

Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen, Milli futbolcumuz Kenan Yıldız'ın kalbini çalan dünyaca ünlü o şarkıcı kim? Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor... Yeteneğiyle, hem Juventus'ta hem A Milli Futbol Takımızda parlayan 18 yaşındaki forvet Kenan Yıldız'ın, dünyaca ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Madison Beer ile aşk yaşadığı iddiası bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 09:53

Juventus 'taki performansıyla tüm dünyayı kendisine hayran bırakan Kenan Yıldız ayrıca A Milli Futbol Takımımızın geleceğe dair umut veren jenerasyonunun da bir parçası oldu.

Juventus forması giyen 18 yaşındaki forvet Kenan Yıldız, Yeteneği ve golleriyle takımın efsane oyuncusu Del Piero'ya benzetiliyor.

Juventus'ta forma şansı da bulmaya başlayan Yıldız bu kez bambaşka bir konuyla gündeme geldi.

Kenan Yıldız'ın ABD'li şarkıcı Madison Beer ile aşk yaşadığı iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

18 yaşındaki futbolcu, 24 yaşındaki ABD'li şarkıcı Madison Beer ile yaklaşık 2 aydır aşk yaşadığını iddia ediliyor.

İkilinin oyun oynarken tanıştığı Madison Beer'ın, Kenan'ı görmek için Torino'ya gelerek, Juventus-Empoli maçını izleyeceği de öne sürüldü.

24 yaşındaki pop yıldızı genç yaşına rağmen uzun yıllardır sektörde. 2013 yılından beri şarkı çıkarıyor. Üç albümü ve pek çok ödülü var.

Kenan Yıldız'ın ünlü şarkıcıyla aşk yaşadığı iddiaları, bir anda sosyal medyanın gündemine de bomba gibi düştü.