Nagehan Alçı'nın 'sülük' çıkışına Rasim Ozan Kütahyalı'dan yeni sevgiliyle cevap!

Gazeteci Nagehan Alçı geçen hafta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekmiş “Bir kriminal kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz… Öyle bir körlük ki hem de! Yıllarca en yakınınızdakinin nasıl bir sülük, ne şeytani bir dolandırıcı, ne profesyonel bir yalancı olduğunu görmemişsiniz… Ama adalet var. Suç cezasız kalmaz…” sözlerinin eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya gönderme olduğu düşünülmüştü. Rasim Ozan Kütahyalı'dan yeni sevgiliyle cevap geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 12:16

Gazeteci Nagehan Alçı geçen hafta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekmiş “Bir kriminal kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz… Öyle bir körlük ki hem de! Yıllarca en yakınınızdakinin nasıl bir sülük, ne şeytani bir dolandırıcı, ne profesyonel bir yalancı olduğunu görmemişsiniz… Ama adalet var. Suç cezasız kalmaz…” sözlerinin eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya gönderme olduğu düşünülmüştü. 

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı çifti, 2023 yılında 13 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Alçı boşanmanın ardından 'Anlaşmalı, dostça, güzel bir şekilde bitirdik' derken Kütahyalı ise 'Güzel, dostça, anlaşmalı olarak boşandık. Her şey iyi.' açıklamasında bulunmuştu.

Negehan Alçı'nın sosyal medya üzerinden çıkışına Rasim Ozan Kütahyalı'nın bir cevap vermesi beklenirken, ünlü isim cevap olarak sosyal medya hesabı üzerinden yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaşmayı tercih etti.