Oktay Kaynarca'nın yarıştıracağı gün belli oldu!

“The Floor” adıyla tüm dünyada reyting rekorları kıran “Alan”, televizyonların başarılı ve sevilen ismi Oktay Kaynarca sunumuyla perşembe akşamları izleyici ile buluşacak. Alan, ilk bölümüyle 13 Haziran Perşembe 20.00'de ATV'de.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 14:19

“The Floor” adıyla yayınlanan tüm dünyada reyting rekorları kıran “Alan”, Hollanda, İspanya, Fransa, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya, Almanya, Ukrayna, Macaristan’dan sonra artık Türkiye’de de yayınlanacak olan yarışmanın günü belli oldu. Beklenen program 'Alan', ilk bölümüyle 13 Haziran Perşembe 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

YARIŞMA NASIL OLACAK? 'Alan''da: Rakiplerini ele, alanını genişlet, en sona kal ve büyük ödülü kazan! 100 yarışmacı, 100 kategori, 1.000.000 TL ödül Alan Hakkında Sistemin rastgele seçtiği bir yarışmacı çevresinde bulunan rakiplerinden birini düello yapmak üzere seçiyor ve seçtiği rakibinin kategorisinde düello için karşı karşıya geliyorlar. 45'er saniyesi olan yarışmacılar ağırlıklı olarak görseldeki kişi veya nesneyi bilmeye çalıştıkları düellolarda yarışıyor.  En fazla yarışmacıyı eleyen de günün birincisi oluyor. Devam etmek istemezse alana geri dönüyor. Eğer düelloyu kazanan kişinin kategorisinde yarışılmışsa kazanan kişi elenen kişinin kategorisini alarak yarışmaya devam ediyor. Bu yarışma sadece bir bilgi değil aynı zamanda strateji yarışması. Ne bildiğin kadar rakip olarak kimi seçtiğin de önemli.