Onlyfans Merve Taşkın'a açık açık cinsellik sorusu soruldu

"Fenomen Merve Taşkın, 'İnsanların benimle ilgili en büyük yanlış kanı, her gün seviştiğim ve grup seks yaptığımı düşünmeleri.' şeklinde yanıt verdi."

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 14:37
https://www.herkesduysun.com/

Türkiye'yi terk ettikten sonra kısa bir süre Bali'de kalmak yerine geri dönen fenomen Merve Taşkın, yaptığı açıklamalarla gündemde kalmaya devam ediyor.

Merve Taşkın ile Taner Çağlı'nın Youtube üzerinden gerçekleştirdiği sohbet, büyük ilgi gördü.Sosyal medya hesaplarından paylaştığı cesur pozlar ve servetiyle dikkat çeken Taşkın, sohbet esnasında ilginç ifadeler kullandı, dikkat çekti.

Merve Taşkın, "İnsanların seninle ilgili bildiği en yanlış şey ne?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Bence, insanlar benim sürekli olarak cinsellikle meşgul olduğumu ve her gün grup seks yaptığımı düşünüyorlar, kız olsun erkek olsun fark etmiyor, böyle bir yanlış algıları var.

Bu düşüncenin sebebi belki de OnlyFans hesabımı kullanmam olabilir. Oysa ki gerçekte bu konulardan oldukça uzak biriyim, hatta bir ara kendimi aseksüel olarak bile tanımlamıştım."

Taner Çağlı'nın doğrudan "Sevişiyor musun?" sorusuna Merve Taşkın gülerek şu yanıtı verdi: "Evet, ancak duygusal bir bağ olmadan bu tür ilişkiler yaşayamıyorum."

Son olarak, OnlyFans üzerinden aylık 100 bin dolar kazandığını açıklamasıyla dikkat çeken Taşkın, "İnsanları etkileyecek şeyler söylediğimde daha fazla yorum alıyorum" diyerek bazen 'palyaço gibi makyaj' yapma sebebini de açıkladı.