Özge Gürel adına yapmadıkları yardım kalmadı!

Özge Gürel 5 Şubat'ta yeni yaşına girdi. Hayranları her yıl olduğu gibi bu yıl da Gürel adına birçok farklı ihtiyaç noktasına bağışlarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 15:31
https://www.herkesduysun.com/

En son "Sipahi" dizisiyle ekranda olan ve yeni projesi merakla beklenen Özge Gürel 5 Şubat'ta yeni yaşına girdi.

37 yaşına basan oyuncunun hayranları her yıl olduğu gibi bu yıl da Gürel adına birçok farklı ihtiyaç noktasına bağışlarda bulundu. 

Gerek Türkiye gerekse yurt dışında büyük bir fan kitlesine sahip olan ünlü ismin hayranları, geçen senelerde kütüphane kurarak sınıflarını yeniledikleri öğretmenin yeni tahin olduğu  okulda sınıfının iyileştirilmesi için destekte bulundu.

Bağışın bir kısmıyla Ege Üniversitesi Resmî Hayvan Hakları Öğrenci Topluluğu’nun kurmuş olduğu barınağa ve ayrıca ENCANDER'e bağış yaptı. 

Gazze’ye Vuslat Derneği aracılığıyla Özge Gürel adına yardım yollayan sevenleri “Okuyan Türkiye İçin Herkese Her Yerde Kitap” sloganıyla çalışmalar yapan Herkese Kitap Vakfı’na kitap desteğinde bulundu. 

Gürelin hayranları bunlarla kalmayıp , İnsanın doğayla uyum içinde yaşadığı bir dünya için @WWF‘nin nesli tehdit altındaki canları koruma amacıyla yürüttüğü çalışmalara destek olmak için bir panda evlat edinerek yaşam alanlarının korunmasına katkı sağladı.

Darrüşafaka'ya, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’na, Toplum Gönüllüleri Vakfı’na ağılarda bulundu.