Prenses Diana'nın mirasını aldı!

Kım Kardashıan Prenses Diana'nın ünlü kolyesinin yeni sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 09:26
https://www.herkesduysun.com/

Dünyanın en büyük müzayede evi Sotheby's, dün oldukça ilgi çeken bir açık artırma düzenledi. Her yıl yapılan ‘Royal & Noble’ adındaki bu müzayedede oldukça kıymetli parçalara sahip özel kraliyet parçaları, soylulara ait mücevherler ve değerli eşyalar satışa çıkıyor. Bu yıl satışta olan bir parçaysa diğerlerinin önüne geçmişti. ’Attallah Haçı’ olarak adlandırılan bu göz alıcı parça 1987 yılında gürülmüş, sonraysa toplum önünde onu takan kimse olmamıştı.

Moda ve kraliyet tarihçilerinin “Ametist geleneksel olarak kraliyet ayrıcalığını temsil etse de, Diana'nın alışılmadık derecede uzun bir zincirle kolye takmayı seçmesi, onun kraliyet mücevherleri koleksiyonunu benzersiz bir şekilde sergileme, geleneğe karşı çıkmaktan ve gösterişli parçaları değiştirmekten korkmama becerisini özetliyor.” diye anlattığı bu mücevher artık Kim Kardashian’a ait.

Geçen yıl Met Gala’da Marilyn Monroe'nun ünlü 'Doğum Günün Kutlu Olsun, Sayın Başkan' elbisesini giyen Kim Kardashian hem çok konuşulmuş hem de bu seçimi yüzünden eleştiri oklarının hedefi olmuştu. ’Attallah Haçı’nın müzayedede Kim Kardashian’ın temsilcileri tarafından satın alındığı doğrulandı. Haçın Sotheby's tarafından açıklanan satış fiyatı ise 197.453 dolar olmuştu.