Siyah Giyen Adamlar'da osuruk krizi!

Man in Black (Siyah Giyen Adamlar) filminin yönetmeni Barry Sonnenfeld, başrol oyuncularından Will Smith'in sık sık gaz çıkardığını ve kokunun dayanılmaz olduğunu söyledi. Sonnenfeld, "Onunla aynı yerde olmak istemezdiniz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 16:35

Man in Black (Siyah Giyen Adamlar) serisinin ilk 3 filmini yöneten Barry Sonnenfeld, "Will Smith'in osurukları o kadar güçlüydü ki settekiler yaklaşık 3 saat boyunca tahliye edilmek zorunda kaldı" açıklamasında bulundu.

ÇOK ÜZGÜNÜM TOMMY! Sonnenfeld, "Will Smith'in osuruğunun olduğu çok küçük, hava geçirmez bir alanda olmak istemezsiniz. Tommy Lee Jones ile kapalı mekanda bir sahne çekiyorlardı. Sahneyi başlattım ve Will Smith'in 'Aman Tanrım. Çok üzgünüm. Tommy, çok üzgünüm' dediğini duydum" şeklinde konuştu.

ORAYI BOŞALTTILAR Sonnenfeld, "Tommy sorun olmadığını söyledi ancak sahneyi kestik. İnanılmaz bir koku vardı. Bazı insanlar böyle... Gerçekten de Will Smith'le çok küçük ve kapatılmış bir alanda olmak istemezsiniz. Gaz çıkardığında inanılmaz. Koku o kadar güçlüydü ki oyuncular ve ekip alanı boşalttı. Yaklaşık 3 saat ara verdik" yorumunu yaptı.